Overslaan naar content

Logistiek Medewerker - fulltime

On-site
 • Almelo, Overijssel, Netherlands
Logistiek

Job description

Almelo

Team Logistics

40 uur


Veloretti is opgericht in Amsterdam in 2012 met de missie om schone, tijdloze fietsen van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs.

Meer dan een decennium later, is Veloretti gegroeid tot een van Europa's toonaangevende direct-to-consumer fietsmerken en bieden we fietsen voor het hele gezin aan: van kinderfietsen en stadsfietsen, tot aan onze Elektrische Ivy en Ace.


Fietsen is de toekomst. Daar geloven wij in en streven ernaar om dit over te brengen op de volgende generaties.

Veloretti maakt sinds 2022 deel uit van Pon.Bike, de toonaangevende familie van fietsmerken wereldwijd. Met deze ondersteuning kunnen we ons design en producten blijven ontwikkelen, nog beter zorgen voor onze riders - en ervoor zorgen dat hun fietsen op de weg blijven rijden.

Over team Veloretti

Wij zijn een down-to-earth team van ruimdenkende mensen die graag informeel en "gezellig" met elkaar omgaan.

Wij hanteren een open-deurbeleid met een werk cultuur waarin iedereen gelijk behandeld wordt. Al onze teamleden zijn brand ambassadeurs en we zijn trots om samen te werken aan een gezamenlijke missie om de manier waarop we ons verplaatsen te innoveren en te veranderen.

Forever forward; zo denken wij en zo werken wij.


🚲 Jouw hoofddoel bij Veloretti als logistiek medewerker

Als Logistiek Medewerker ben je de belangrijkste schakel in het logistieke proces richting al onze klanten. Orderpicken, inpakken van bestellingen en het gereed maken van fietsen voor verzending zijn de vaste werkzaamheden. Daarnaast help je bij het laden en lossen van (vracht-)wagens, je vult voorraden aan en zorgt dat de werkomgeving veilig en schoon blijft. We zoeken collega's die samen met het logistieke team de schouders eronder kunnen zetten.

Job requirements

Onze ideale kandidaat
Onze ideale kandidaat is iemand die graag bij wil dragen aan de groei van Veloretti.

Vaardigheden waar we naar op zoek zijn:

 • Affiniteit met fietsen is een pré.
 • Ervaring als logistiek/magazijn medewerker is een pré.
 • Zelfstandigheid, stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid.
 • Je bent gewend aan fysiek werk en hebt geen bezwaar om zwaarder te tillen


Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband met meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals: goed salaris, vakantiegeld, deelname pensioenregeling en dagelijks een gezonde lunch tegen een kleine bijdrage. 
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid van ons. We groeien hard in Nederland, maar ook internationaal. En jij kan daaraan bijdragen.
 • Korte lijn met je leidinggevende en overleg om snel uit te kunnen voeren wat je plannen zijn.
 • Een bijzonder leuk, hecht en jong team. We vinden het fijn om elkaar fysiek te ontmoeten en werken op kantoor in ons logistieke centrum in Almelo.
 • Goede bedrijfsborrels.
 • Een Veloretti city bike.


Sollicitatieprocedure
Wanneer jij solliciteert, komen wij daar binnen 3 werkdagen op terug om een telefonische kennismaking te plannen. Vervolgens heb je een interview met onze teamlead logistiek. Mocht je vragen hebben, mail deze dan naar hr@veloretti.com. 


Over ons
We zijn hard aan het doorgroeien en we zijn altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Mochten we nu geen vacature open hebben staan die het beste bij jou past, stuur ons dan een open sollicitatie.

On-site
 • Almelo, Overijssel, Netherlands
Logistiek

or